Γέμισαν με Αϊβασίληδες τα Αστερούσια… (Φωτογραφίες)

568

Το άβατο φαράγγι «Kακοπέρατο» στην περιοχή των νοτιοανατολικών Αστερουσίων επέλεξαν για τη φετινή τους φωτογράφηση ως Αϊβασίληδες τα μέλη του Παγκρήτιου Ομίλου Διάσχισης & Εξερεύνησης Φαραγγιών!

Το φαράγγι βρίσκεται περίπου 10χλμ νότια του Αχεντριά στα ανατολικά Αστερούσια Όρη. Η αρχή του βρίσκεται στην τοποθεσία Απομονή, δίπλα στο χωματόδρομο που ενώνει τον Αχεντριά με τη μονή του Αγίου Νικήτα!

Σε ανακοίνωσή του ο Όμιλος αναφέρει:

Ο Παγκρήτιος Όμιλος Διάσχισης & Εξερεύνησης Φαραγγιών (Π.Ο.Ε.Φ.- www.canyon.gr) διοργάνωσε την Κυριακή 16.12.2018 Χριστουγεννιάτικη επετειακή κατάβαση στο άβατο φαράγγι ‘’Kακοπέρατο’’ στην περιοχή των Νοτίων Αστερουσίων.

Δέκα επτά μέλη του ομίλου ντύθηκαν στα χρώματα του Αϊ Βασίλη και με γιορτινή διάθεση πραγματοποίησαν τεχνική κατάβαση φαραγγιού.

Αποχαιρετώντας το 2018 γιορτάζουμε δέκα τέσσερα χρόνια από την έναρξη της δραστηριότητας του canyoning στην Κρήτη.

Δέκα τέσσερα χρόνια σκληρής δουλειάς με εξερευνήσεις – ασφαλίσεις διαδρομών και καταγραφή – δημοσίευση άβατων φαραγγιών.

Με εμπειρία, τεχνική κατάρτιση, εκπαίδευσης νέων και παιδιών. Ο Π.Ο.Ε.Φ. εδραίωσε και ανέπτυξε την δραστηριότητα του canyoning στη Κρήτη, δείχνοντας το δρόμο της φύσης σε πάνω από 900 νέους που έχει εκπαιδεύσει μέχρι σήμερα. Συνεχίζουμε το έργο μας, πιστεύοντας πάντα στην ιδέα »ότι ο δρόμος της προσωπικής ολοκλήρωσης και ευτυχίας είναι ο δρόμος που περνά μέσα από την φύση».

Για τη νέα χρονιά που έρχεται ευχόμαστε σε όλους υγεία, έμπνευση και δημιουργία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ