Ελένη Καψαλάκη: Κατάφερα να συγκεντρώσω αρκετά μόρια έτσι ώστε να περάσω στη σχολή της αρεσκείας μου και να κάνω τα όνειρα μου αληθινά

1738

Η Ελένη Καψαλάκη, αποφοίτηση από το Λύκειο Μοιρών και με αρκετή ώριμη σκέψη παραθέτει τις απόψεις της.

Δείτε τι μας έστειλε:

Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη.

Όμως πλημμυρισμένη καθώς ήμουν από επιμονή, υπομονή και αφοσίωση σε αυτό που ονειρευόμουν, κατάφερα να συγκεντρώσω αρκετά μόρια έτσι ώστε να περάσω στην σχολή της αρεσκείας μου και να κάνω τα όνειρα μου αληθινά.

Στην προσπάθεια μου αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, την οικογένεια μου και κυρίως τα αδέρφια μου τα οποία έμειναν στο πλευρό μου και με στήριξαν μέχρι το τέλος, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.

Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα για την εξαιρετική συνεργασία μας, τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο, οι οποίοι έμειναν πλάι μου δίνοντας μου θάρρος να συνεχίσω τον αγώνα μου.

Ή αλήθεια είναι πως η προετοιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων είναι αρκετά κουραστική.

Για την επιτυχία ενός παιδιού δεν ευθύνεται μόνο το διάβασμα!

Επηρεάζουν πολλοί παράγοντες και ιδιαίτερα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας μαθητής διαβάζει.

Τα αποτελέσματα των πανελλαδικών γέμισαν κάποιους με το αίσθημα της ικανοποίησης και κάποιοι άλλοι απλά δυσαρεστηθήκαν.

Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έκαναν τον δικό τους αγώνα και να τους πω να μην απογοητεύονται, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι βαθμοί των πανελλαδικών είναι απλά μαθηματικά νούμερα, η αληθινή επιτυχία στην ζωή κρύβεται έξω από την οθόνη του υπολογιστή!

Καλό και δημιουργικό καλοκαίρι σε όλους