Εκλογικά μεθεόρτια στο Τυμπάκι με σημαντικές παρουσίες

2771

Τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών έφεραν πολύ κόσμο χθες βράδυ στο Τυμπάκι.

Συγκεκριμένα ο νέος Δημοτικό Σύμβουλος του Δήμου Φαιστού κ. Βαγγέλης Νεονάκης, κέρασε για την εκλογή του, προσφέροντας ένα πραγματικά πλούσιο γεύμα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους του.

Το παρόν έδωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης, που είναι χωριανός με τον οικοδεσπότη (και οι δυο κατάγονται από τις Καμάρες).

Ο νέος Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης μαζί με τον πρώτο σε ψήφους του συνδυασμού του κ. Γιάννη Φασομυτάκη, αλλά και τη μεγάλη έκπληξη των Δημοτικών εκλογών τον κ. Γρηγόρη Ανδιγιαννάκη, που επίσης συγκέντρωσε πολύ μεγάλο αριθμό ψήφων.

Ακόμα ήταν εκεί ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ και υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Τζώρτζογλου, μαζί με τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ και και ξάδελφο του οικοδεσπότη κ. Γιώργος – Πλούταρχος Κουτεντάκης, καθώς και ο αδελφός του Γραμματέα και γνωστός Μεσαρίτης γιατρός κ. Γιώργος Αυγενάκης!

Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι με τον κ. Βαγγέλη Νεονάκη που αν και κατέβηκε πρώτη φορά στις Δημοτικές εκλογές επέτυχε με σημαντική εκλογή…