Εφαρμογή απολύμανσης στα super market Καδιανάκης σε Μοίρες και Αγία Γαλήνη (βίντεο – φωτογραφίες)

826

Ενημέρωση από τη Δ/νση του super market Καδιανάκης για εφαρμογή απολύμανσης σε Μοίρες και Αγία Γαλήνη:

Μέτρα Προστασίας για τον COVID-19

Το κατάστημά μας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία, ενημέρωση και συντονισμό με τις Υγειονομικές αρχές, λαμβάνοντας για το προσωπικό και τους πελάτες μας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και προστασίας από τον κορονοϊό COVID-19.

➜ Πιο συγκεκριμένα, ξεκινήσαμε προληπτικές μικροβιακές απολυμάνσεις με την διαδικασία της Νέφωσης, σε όλους τους χώρους του καταστήματος,τους βοηθητικούς και των χώρων αποθήκευσης. Σε συνεργασία με την εγκεκριμένη εταιρία “ΖΗΤΑ Απολυμαντική”

➜ Στην είσοδο του καταστήματός μας υπάρχει διαθέσιμη αλκοολούχος λοσιόν, με περιεκτικότητα οινοπνεύματος 60% και άνω όπως προβλέπεται από τον Ε.Ο.∆.Υ. και γάντια μιας χρήσεως για όλους τους πελάτες που μπορούν να χρησιμοποιούν κατά βούληση.

➜ Όλες οι επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με πολλά άτομα -καλάθια πελατών, ταμείο, πάγκοι κτλ – απολυμαίνονται σε τακτική βάση.

➜ Στον χώρο του μανάβικου υπάρχουν διαθέσιμα γάντια για όλους τους πελάτες που μπορούν να χρησιμοποιούν κατά βούληση.

➜ Οι οδηγίες που έχουν δοθεί στο προσωπικό, είναι να κάνουν τακτική χρήση αλκοολούχου λοσιόν ώστε να απολυμαίνουν τα χέρια τους και να αλλάζουν τακτικά τα γάντια μιας χρήσεως που φορούν καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής τους στο κατάστημα.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.