Διακοπές ρεύματος στη Μεσαρά την Πέμπτη, 8 Απριλίου

235

Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021

8:00 π.μ. – 3:00 μ.μ. – Δήμος Φαιστού : Στη θέση Αφραθιάς Τυμπακίου, στην περιοχή του αρδευτικού Μαθιουλαντωνάκη και των οικιών Κουτεντάκη και Χριστουλάκη.

8:00 π.μ. – 9:00 π.μ. – Δήμος Φαιστού : Στις Μοίρες, στις περιοχή από την έξοδο των Μοιρών έως την ξυλαποθήκη στο δρόμο προς Πετροκεφάλι και στις περιοχές του ελαιουργείου Λιονταράκη , των επιχειρήσεων Γεωργιλαδάκη, καθαριστήριο Κουμαντάκη, Κουνδουράκη, Ασκοξυλάκη και Μανουσουδάκη. Στις περιοχές βορειοανατολικά από το δρόμο της Γαλιάς μέχρι τη μέση των Μοιρών και στις περιοχές του ελαιουργείου Φανουράκη, του Γενικού Λυκείου Μοιρών, του Ερυθρού Σταυρού Μοιρών, του φούρνου Χριστοφή, της εκκλησίας Αγ.Παρασκευής και της πλατείας Μοιρών. Στα χωριά Πετροκεφάλι, Κουσές, Αγ.Ιωάννης, Σίββας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες, Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα. Στην Ιερά Μονή Οδηγητρίας, και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Επόμενες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

8:00 π.μ. – 3:00 μ.μ. – Δήμος Φαιστού : Στην περιοχή της Δ. Ε. Μοιρών και συγκεκριμένα στην περιοχή των ελαιουργείων Ντυσπιράκη, Μανασάκη – Στεφανουδάκη, στην περιοχή της επιχείρησης Μπετόν Μεσσαράς και των αρδευτικών Σαββάκη, Μιχαλομανωλάκη και γεώτρηση 207 ΤΟΕΒ Μοιρών.

2:00 μ.μ. – 3:00 μ.μ. – Δήμος Φαιστού : Στις Μοίρες, στις περιοχή από την έξοδο των Μοιρών έως την ξυλαποθήκη στο δρόμο προς Πετροκεφάλι και στις περιοχές του ελαιουργείου Λιονταράκη , των επιχειρήσεων Γεωργιλαδάκη, καθαριστήριο Κουμαντάκη, Κουνδουράκη, Ασκοξυλάκη και Μανουσουδάκη. Στις περιοχές βορειοανατολικά από το δρόμο της Γαλιάς μέχρι τη μέση των Μοιρών και στις περιοχές του ελαιουργείου Φανουράκη, του Γενικού Λυκείου Μοιρών, του Ερυθρού Σταυρού Μοιρών, του φούρνου Χριστοφή, της εκκλησίας Αγ.Παρασκευής και της πλατείας Μοιρών. Στα χωριά Πετροκεφάλι, Κουσές, Αγ.Ιωάννης, Σίββας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες, Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα.Στην Ιερά Μονή Οδηγητρίας, και σ’ όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.