Αιμοδοσία την Κυριακή στο Πετροκεφάλι

170

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετροκεφαλίου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία για τις ανάγκες της τράπεζας αίματος που διατηρεί!

H εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη ζωής. Το αίμα δεν παράγεται αλλά ούτε αντικαθιστάτε, απλά προσφέρεται. Η αναγκαιότητα για προσφορά αίματος μας αφορά όλους αφού οι πιθανότητες να γίνουμε μια φορά στην ζωή μας λήπτες αίματος είναι αρκετά υψηλές. Δίνοντας αίμα προσφέρεις βοήθεια σε πολλούς συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη και αυτή είναι η κυριότερη ανταμοιβή. Ας μην αδιαφορούμε και μην ξεχνάμε ότι υποψήφιος αιμοδότης είναι μόνο κάθε υγιής άνθρωπος, ενώ υποψήφιοι δέκτες είμαστε όλοι μας.

Η αιμοδοσία αναμένεται να ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί και να ολοκληρωθεί στις 13:00 τα μεσημέρι, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Πετροκεφαλίου!

Παρακαλούνται όλοι οι αιμοδότες να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ τους και κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά τους (Αστυνομική Ταυτότητα, διαβατήριο, βιβλιάριο υγείας, δίπλωμα οδήγησης).