25ος Αγώνας Δρόμου Κουδουμά! Πρωτιές για τους Αφους Καμπιτάκη, τη Μαρία Φουστανάκη και το Στ. Καλπουτζάκη (Φωτογραφίες)

1480

Ο 25ος Αγώνας Δρόμου ΚΟΥΔΟΥΜΑ ανοίκει πλέον στην ιστορία…

Πολλά νέα πρόσωπα, πολλά παλιά και αγαπημένα.

Μεγάλη τιμή η συμμετοχή αθλητών από όλη την Κρήτη. Χανιώτες, Ρεθυμνιώτες, Λασιθιώτες, Ηρακλειώτες, όλοι μαζί.

Αθλητές από όλη την Ελλάδα, αθλητές από το εξωτερικό.

Όλοι εκεί.

Πάνω από 170 αθλητές και αθλήτριες…

Η Ιερά Μονή Παναγίας Κουδουμά που κάθε χρόνο μας αγκαλιάζει, ο Δήμος Γόρτυνας που φροντίζει όπως πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα, οι Εθελοντές που προσφέρουν τη βοήθεια τους για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, ο Γιάννης Παντατοσάκης εμπνευστής του αγώνα.

Στους άνδρες ο Αγιοβαρβαρίτης Μίλτος Καμπιτάκης ήλθε τρίτος στην τελική κατάταξη συνεχίζοντας την παράδοση των Αγιοβαρβαριτών αθλητών που ανεβαίνουν σχεδόν κάθε χρόνο στο βάθρο των νικητών.

Ο αδελφός του ο Νίκος, ήλθε πρώτος στην Κατηγορία του, όπως και ο Ζαριανός Στέλιος Καλπουτζάκης…

Πρώτη στην Κατηγορία της ήταν η Μεσαρίτισα (από την Πόμπια) Μαρία Φουστανάκη.

Η Μαρία έχει ανοίξει πλέον νέους δρόμους στην αθλητική της καριέρα, καθώς είναι πλέον μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου με προπονητή το Δημήτρη Μανελάκη.

Στη σημερινή της νίκη που θα της βάλει φτερά στα πόδια, είχε μεγάλη συμβολή και ο νέος της προπονητής…

Δεύτερος στην Κατηγορία του ο Ματαλιώτης Λευτέρης Κουργεράκης, που συνεχιζει να εντυπωσιάζει σε όσους αγώνες λαμβάνει μέρος…

Παρόντες ήταν ο  Δήμαρχος Γόρτυνας κ. Νίκος Σχοιναράκης, που ήταν και ο οικοδεσπότης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Λεονταράκης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Πόπη Δασκαλάκη, ο Αντιδήμαρχος της Δ. Ε. Κόφινα και Πρόεδρος της ΔΕΑΤΕΚ ΑΕ κ. Κων/νος Σέγκος , ο Αντιδήμαρχος της Δ. Ε. Γόρτυνας  κ. Στέλιος Μπομποδάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Παντελής Παπαδάκης, οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης στο Δήμο Γόρτυνας κ.κ. Σταύρος Ξυλούρης και Μιχάλης Μανιαδάκης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Φανούρης Τουτάκης, Πόπη Δασκαλάκη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  Κρήτης κ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας κ. Μιχάλης Κοκολάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.α.

Το “e-mesara.gr” θα δημοσιεύσει πλούσιο φωτορεπορτάζ από τους σημερινούς αγώνες…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ