Βράβευση της Κρητικής εταιρείας «Cretan Mill» της οικογένειας Αλμπαντάκη στο Διεθνή Διαγωνισμό Terraolivo 2018 που έγινε στο Ισραήλ

674

H γνωστή Κρητική εταιρεία «Cretan Mill από την οικογένεια Αλμπαντάκη» βραβεύτηκε με το ειδικό βραβείο «BEST OF CRETE» για το προϊόν της «Κρητικοί Ελαιώνες» στο Διεθνή Διαγωνισμό Terraolivo 2018 που διεξήχθη στο Ισραήλ.
Η διάκρισή αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την εταιρεία μας. Προτεραιότητα μας υπήρξε πάντοτε η παραγωγή κορυφαίων ποιοτικά προϊόντων και η διάκριση αυτή το επιβεβαιώνει, καθώς πρόκειται για το 5ο σε σειρά βραβείο ποιότητας που κερδίζει το συγκεκριμένο προϊόν.
Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η διαρκής μας προσπάθεια για βελτίωση των μεθόδων που χρησιμοποιούμε και των υπηρεσιών που προσφέρουμε, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουμε τους παραγωγούς μας καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά στην παραγωγή ελαιολάδου. Χάρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, καταφέρνουμε να δημιουργούμε προϊόντα εξαιρετικής γεύσης και υψηλής θρεπτικής αξίας.
Συνδυάζοντας την παράδοση και την καινοτομία, η «Cretan Mill από την οικογένεια Αλμπαντάκη» αποτελεί σήμερα τη Νο1 Κρητική εταιρεία στις εξαγωγές ελαιολάδου παγκοσμίως και, ταυτόχρονα, κατατάσσεται ανάμεσα στις 5 καλύτερες εταιρείες ελαιολάδου σε όλη την Ελλάδα.