Σαλάτα panzanela: Ο Ιταλικός ντάκος

362

ΥΛΙΚΑ

5 κομμάτια παξιμάδι ή παλιό ψωμί που έχεις ψήσει για 10 λεπτά στο φούρνο

400 γρ ντομαντίνια ή 4 μεγάλες ντομάτες

½ κρεμμύδι

1 κτ σούπας κάπαρη

Ξύδι μπαλσάμικο

Μια χούφτα βασιλικό

Λάδι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Κόβεις το κρεμμύδι σε ροδέλες και τα ντοματίνια στη μέση.

Σε ένα μεγάλο μπολ σπας τα παξιμάδια, απλώνεις από πάνω τις ντομάτες, το κρεμμύδι, τη κάπαρη και περιχύνεις με μπόλικο λάδι και βαλσάμικο.

Πηγή: thesauchalife.com