Μια ξεχωριστή βραδιά στο Πετροκεφάλι (Φωτογραφίες)

1486

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πετροκεφαλίου μέσα σε ένα κατάμεστο θεατράκι αποχαιρέτησαν το σχολικό έτος 2017-2018, με μια όμορφη βραδιά γεμάτη θέατρο και χορό.

Τον κόσμο καλωσόρισε ο Δ/ντής του Σχολείου Αντώνης Μαθιουδάκης, ο οποίος και παρουσίασε τις δράσεις και τις διακρίσεις του Δ. Σ. Πετροκεφαλίου τη χρονιά που πέρασε.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πετροκεφαλίου κ. Μανώλης Κανακαράκης ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν και συνδράμουν στο έργο του σχολείου.

Η Πρόεδρος του δραστήριου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ελένη Μπικάκη ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους και απεύθυνε ιδιαίτερες ευχές στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης που φεύγουν από το σχολείο.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού κ. Γιάννης Νικολακάκης και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Ξηρουδάκης.

H εκδήλωση περιελάμβανε τη θεατρική παράσταση «Της νύχτας τα καμώματα» που ετοίμασε η Στ΄ τάξη του σχολείου, τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου και χορούς απ΄ όλη την Ελλάδα με τη φροντίδα του καθηγητή Φυσικής Αγωγής του σχολείου και χοροδιδασκάλου κ. Κώστα Γεωργιλαδάκη…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ