Ο Λευτέρης Αυγενάκης απαντά στο Σύλλογο Γονέων του Γυμνασίου Μοιρών

 

Ανακοίνωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη με αφορμή ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Μοιρών:

 

«Η ερώτηση που κατέθεσα, χθες στη Βουλή, για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία και ειδικότερα στο Γυμνάσιο Μοιρών και στάθηκε αφορμή για την προσωπική ανακοίνωση της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Μοιρών, αναδεικνύει πράγματι τα πολλά και σημαντικά ανοιχτά ζητήματα στις σχολικές μονάδες της Μεσαράς, και βέβαια στο σχολείο που και εγώ και τα αδέλφια μου φοιτήσαμε και που σήμερα φοιτούν μέλη της οικογένειας μου.

Πέρα από τις κομματικές προσεγγίσεις και προτιμήσεις που ο καθένας έχει, πρέπει να επιβραβεύεται η ενεργός συμμετοχή, η ζέση και η μαχητικότητα, διότι αυτά αναδεικνύουν τα ζωντανά και ενεργά κύτταρα της κοινωνίας μας.

 Για το λόγο αυτό περισσότερη αξία από τον καταγγελτικό και αντιπολιτευτικό λόγο, έχει η συστράτευση και η αγαστή συνεργασία όλων όσων επιθυμούμε λύσεις για το καλό του τόπου μας και των παιδιών μας».