Η αναφορά του Κ. Μητσοτάκη στα προβλήματα της Μεσαράς…

 

Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε η ομιλία του Προέδρου της ΝΔ για τους πολλούς Μεσαρίτες που είχαν έρθει από το νότο του Ηρακλείου, η ξεχωριστή αναφορά του Κ. Μητσοτάκη στα προβλήματα της Μεσαράς.

Η αναφορά του Κ. Μητσοτάκη στα εξαιρετικά αγροτικά προϊόντα της Μεσαράς ως πηγή ανάπτυξης κι εξωστρέφειας για την οικονομία του νησιού, ήταν ένα στιγμιότυπο κατά το οποίο καταχειροκροτήθηκε από πλήθος Μεσαριτών που βρίσκονταν στην αίθουσα. 

Σε άλλο σημείο ο κ. Κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στις προοπτικές ανάπτυξης του νησιού ξεχώρισε την υλοποίηση του ΒΟΑΚ, έργο που αποτελεί δέσμευση και άμεση προτεραιότητα για την επόμενη κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και ο δρόμος Ηρακλείου – Μεσαράς για τον οποίο όπως είπε: «έχει καθυστερήσει τα τελευταία δύο χρόνια με ευθύνες του Υπουργού κ. Χρ. Σπίρτζη».

Πως θα μπορούσαν να λείπουν από την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ οι αναφορές στη Μεσαρά, αφού ο Μεσαρίτης Γραμματέας της ΝΔ φροντίζει να κρατά ενήμερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα τοπικά προβλήματα της ιδιαίτερης πατρίδας του.​

 

hzmitsotakis 2

hzmitsotakis 3

hzmitsotakis 4

hzmitsotakis 5