Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι Μοίρες – Φαιστός και με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα με τη διαιτησία του κ. Βισκαδούρου (Φωτογραφίες)

 

Μπορεί να μην είχε νικητή το Μεσαρίτικο ντέρμπι ανάμεσα στην Α. Ε. Μοιρών και στην Α. Ε. Φαιστού, αλλά είχε πρωταγωνιστεί το διαιτητή κ. Βισκαδούρο, από τον οποίο οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα.

 Στο β΄ ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 0-0, η Φαιστός εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα μπήκε στα δίκτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, γιατί υπήρχε παίκτης οφσάιντ.

Η δεύτερη φάση αφορά την αποβολή του Μιχάλη Φραγκιαδάκη. Ήταν το 79΄ και η Φαιστός μόλις είχε δεχτεί το γκολ της ισοφάρισης. Οι παίκτες της πήγαν για σέντρα.

Στην άσπρη βούλα της σέντρας ο Φραγκιαδάκης.

Ένας παίκτης της ΑΕΜ ήταν μέσα στον κύκλο της σέντρας.

Ο παίκτης απομακρύνθηκε από το διαιτητή.

Όμως ξαναμπήκε.

Ο Φραγκιδάκης ζήτησε από τον κ. Βισκαδούρο να απομακρυνθεί ο παίκτης για να κάνει σέντρα. Αποτέλεσμα να δεχτεί τα δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί.

Η αποβολή αυτή ξεσήκωσε τους παίκτες της Φαιστού και τον πάγκο της ομάδας, οι οποίοι και διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Αποτέλεσμα να αποβληθεί εκτός από τον Φραγκιαδάκη και παράγοντας της φαιστού που βρισκόταν στον πάγκο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στο σκορ προηγήθηκε η Φαιστός με τον Στέλιο Παπαδάκη στο 65΄με κεφάλια, εκμεταλλευόμενος καλοχτυπημένο κόρνερ…

Το 1-1 έκανε στο 79΄ο Μιχάλης Κεφάκης, όταν πήρε μπαλιά έξω από την περιοχή, μπήκε μέσα και από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε τον Δημητριάδη…

Η ΑΕΜ είχε δοκάρι στο 61΄με το Φραγκίσκο Ποτηράκη, ενώ διαμαρτύρεται για ένα πένατλτι που δεν της δώθηκε στο 50΄...

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α. Ε. Μοιρών: Χατζηδάκης, Μασέλης, Παρθενιάδης, Κιόρι (58΄ Μόντι), Καλεμάκης, Ιερωνυμάκης, Προβιδάκης (70΄ Τσαΐνης), Βιδάκης (70΄ Κεφάκης), Ποτηράκης, Φανουράκης (58΄ Φραγκιαδάκης), Ηλιάκης

Α. Ε. Φαιστού: Δημητριάδης, Μπέρμπερι, Σκαντζάκης, Παπαδάκης Ν., Καραμανιτάκης, Παπαδάκης Σ., Παπαδάκης Α., Παπαδάκης Γ. (91’ Ανδρουλάκης), Ντισπυράκης, Φραγκιαδάκης, Ταβερναράκης (44΄ Καραλάκης, 86΄ Ντρέκα)

 

waemfaistos 2

waemfaistos 3

waemfaistos 4

waemfaistos 5

waemfaistos 6

waemfaistos 7

waemfaistos 8

waemfaistos 9

waemfaistos 10

waemfaistos 11

waemfaistos 12

waemfaistos 13waemfaistos 14

waemfaistos 15

waemfaistos 16