Επέστρεψε στις νίκες ο Α. Ο. Τυμπακίου! 1-0 τον Κεραυνό Ηρακλείου (Φωτογραφίες)

 

Μπορεί ο σοβαρός τραυματισμός του Χαράλαμπου Κουκάκη να σημάδεψε τον αγώνα Α. Ο. Τυμπακίου – Κεραυνός Ηρακλείου 1-0, αλλά τουλάχιστόν ο παίκτης είναι καλά στην υγεία του και αυτό αρκεί…

Στο αγωνιστικό κομμάτι σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία που η Μεσαρίτικη ομάδα επέστρεψε ξανά στις νίκες και το σημερινό τρίποντο την ανέβασε βαθμολογικά.

Ήταν το 44΄του αγώνα όταν ο Άλλα Φλορένς έπιασε ένα κεραυνό έξω από την περιοχή και ξετίναξε τα δίκτυα του ανύμπορου να αντιδράσει Γκογκόση.

Η ομ΄δα του Μιχάλη Κουτεντάκη σήμερα έπαιξε ψυχομένα, κυνήγησε τις φάσεις, έδωσε το βάρος του στις επιθέσεις από τα πλάγια με αποτέλεσμα να φτάνει σχετικά εύκολα στη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου του.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν καλά αγωνιστικά στοιχεία και έχασαν σημαντική ευκαιρία στο πρώτο μέρος να προηγηθούν.

Στο 56΄ τραυματίστηκε ο Κουκάκης, όπως προείπαμε και αποχώρησε με ασθενοφόρο συνοδεία του γιατρού του αγώνα.

Το ματς διεκόπη για 40 λεπτά περίπου μέχρι να βρεθεί γιατρός…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ο. Τυμπακίου: Χαραλαμπάκης, Γιαννακάκης, Κουρουθιανάκης, Χριστοδουλάκης Γ., Μπριλάκης, Τριάντης, Φλορένς, Κοροέννε (87΄ Σκουτέλης), Πολυχρονάκης (78΄ Κουτεντάκης), Αναγνωστάκης (90΄ Σαβοιδάκης), Μαρακομιχελάκης (72΄ Χριστοδουλάκης Ι.)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Γκογκόσης, Νάτος Τ., Νάτος Στ., Κουκάκης (59΄ Βοργιάς), Χανιωτάκης, Γιαλιτάκης, Παπαδωκωνσταντάκης, Παπουτσιδάκης, Γιαννόπουλος, Ντραγκόντι Ολ. (82΄ Γκότσης), Ντραγκόντι Εσμ. (67΄ Κενδριστάκης)

 

udaot 2

udaot 3

udaot 4

udaot 5

udaot 6

udaot 7

udaot 8

udaot 9

udaot 10