Αδικήθηκε ο Ζαρός από τη διαιτησία του κ. Ζερβάκη στο Γάζι… 1-1 με αμφισβητούμενο πέναλτι

 

Έχασε το τρίποντο από τον Αλμυρό στο Γάζι ο Ζαρός και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία από τους γηπεδούχους με 1-1, χάρις σε ένα πέναλτι που σφύριξε ο κ. Ζερβάκης και που αμφισβήτησε έντονα η ομάδα της Πάνω Ρίζας.

 

Ήταν το 65΄ του αγώνα όταν σε μια επίθεση του Αλμυρού ο Στατήγης ανατράπηκε έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων από τον Χρ. Πολυμερίδη, όπως υποστηρίζει ο Ζαρός. Όμως ο διαιτητής έδωσε την εσχάτη των ποινών. Ακολούθησε ένταση με την ομάδα και τον πάγκο του Ζαρού να διαμαρτύρονται. Ο αγώνας διεκόπη προσωρινά και στην επιστροφή των διαιτητών, μετά από 8 περίπου λεπτά αποβάλλεται ο Χρ. Πολυμερίδης και ο προπονητής του Ζαρού κ. Φάνης Χαλκιαδάκης.

Έτσι στο 74΄ ο Στρατήγης εκτελεί το πέναλτι και ισοφαρίζει τον αγώνα.

Νωρίτερα, στο 61΄ο Αντώνης Μεταξάκης εκμεταλλευόμενος όμορφη πάσα του Κώστα Φραγκιαδουλάκη, με σουτ, είχε ανοίξει το σκορ…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΛΜΥΡΟΣ: Ματαλλιωτάκης, Αποστολάκης, Καφετζόπουλος, Κλάδος (89' Κονιδάκης), Απλαδάς Τ., Μανωλακάκης (59' Σταυρακάκης), Στρατήγης Π., Βελιβασάκης (83' Κατσαμάνης), Στρατήγης Α., Απλαδάς Η., Σακλαμάκης

Α.Ο. ΖΑΡΟΣ: Μήτρου, Κοζυράκης, Πολυμερίδης Γ., Γενιτσαρίδης, Λογοθέτης, Πολυμερίδης Χ., Λιοδάκης, Φραγκιαδουλάκης, Μεταξάκης Αν. (80' Μεταξάκης Ν.), Πουλάκης (88' Αλμπαντάκης), Νταβιγλάκης (62' Κλαπάκης)