Η «Πολιτεία Τυμπακίου» συγχαίρει την Τυμπακιανή αθλήτρια Ξιφασκίας Μαρινέλα Πεδιαδιτάκη

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Πολιτεία Τυμπακίου» συγχαίρει την Τυμπακιανή αθλήτρια Μαρινέλα Πεδιαδιτάκη, για την ανάδειξή της ως Κυπελλούχο Ελλάδας, στο άθλημα της Ξιφασκίας.

 

Στη διοργάνωση του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου για το κύπελλο Ξίφους της Ομοσπονδίας στην Αθήνα η Μαρινέλα κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των Νεανίδων.

Με την επιτυχία αυτή, εντός Ελλάδας, ξεκινά η νέα αγωνιστική χρονιά της 15χρονης Τυμπακιανής Κυπελλούχου η οποία από φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας του Αιγάλεω, αλλά συνεχίζει να γυμνάζεται με την Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς. Η εξαίρετη αθλήτρια έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις από τις συμμετοχές της σε πολλές αθλητικές διοργανώσεις.

Η «Πολιτεία Τυμπακίου» θέλει να εκφράσει το σεβασμό και την υπερηφάνεια για την Τυμπακιανή αθλήτρια Μαρινέλα Πεδιαδιτάκη, που κατάφερε για μια ακόμη φορά να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου του Κυπέλλου Ελλάδας στην κατηγορία Νεανίδων, φέρνοντας ακόμα μια χρυσή διάκριση στο άθλημα της Ξιφασκίας, αναδεικνύοντας παράλληλα την πόλη του Τυμπακίου.

Συγχαίρουμε επίσης τους γονείς της 15χρονης αθλήτριας, κα Αμαλία και κ. Νίκο Πεδιαδιτάκη που είναι συνοδοιπόροι και αρωγοί των προσπαθειών της.

Ευχόμαστε ολόψυχα στη συντοπίτισσα μας Μαρινέλα Πεδιαδιτάκη καλή επιτυχία, εν όψει της νέας αγωνιστικής της περιόδου.

Οι διακρίσεις της αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους μας και ηθικό δίδαγμα ότι «η αφοσίωση και η πίστη στις προσπάθειες, ωθούν στην επίτευξη των στόχων που θέτουμε σε κάθε πτυχή της ζωής μας.