Παρελθόν από τη Γόρτυνα ο Κώστας Τσαγκαράκης! Νέος προπονητής ο Γιώργος Ποντίκαλης

 

Νωρίς χθες το μεσημέρι λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της ομάδας της Γόρτυνας με τον Κώστα Τσαγκαράκη.

 Η διοίκηση του σωματείου ευχαριστεί τον Κώστα Τσαγκαράκη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στη προπονητική του καριέρα, όπως επίσης και στη προσωπική αλλά και επαγγελματική του ζωή.
Λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή προπόνηση της ομάδας, η διοίκηση της Γόρτυνας ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Γιώργο Ποντίκαλη, προκειμένου να αντικαταστήσει άμεσα τον κ. Τσαγκαράκη. 
Ο κ. Ποντίκαλης μάλιστα αμέσως μετά τις συζητήσεις με τους ιθύνοντες της ομάδας, ήρθε απευθείας στο γήπεδο, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της προπόνησης.

Ο κ. Ποντίκαλης μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου ήταν προπονητής της Α.Ε. Κατσαμπά την οποία οδήγησε στο τέλος της περυσινή σεζόν στην επάνοδο της στην Α1 τοπική κατηγορία. 
Στα πρώτα του λόγια ο νέος τεχνικός της ομάδας, είπε στους νέους του παίκτες, με πολλούς από τους οποίους όπως τόνισε κι ο ίδιος έχει συνεργαστεί ξανά και στο παρελθόν, ότι μετά από πολύωρη συζήτηση με τους ιθύνοντες του σωματείου, διαπίστωσε ταύτιση απόψεων μαζί τους και αναλαμβάνει από σήμερα της Γόρτυνας.

 

Αμέσως μετά παίκτες και προπονητής μπήκαν στο γήπεδο για τη συνέχεια της προπόνησης.

Πηγή: asgortis.gr