Τέσσερις αθλητές της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς θα φορέσουν τα Εθνικά χρώματα στο Παγκόσμιου Κυπέλλου Νέων Ανδρών

 

Ενημέρωση από την Αθλητική Λέσχη Μεσαράς:

 Με 20 ξιφομάχους λόγω διοργανώτριας χώρας θα συμμετάσχει η χώρα μας στα ατομικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου Νέων Ανδρών (-20 ετων) που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο "Δυο Αοράκια" του Ηρακλείου στην Κρήτη 16 Δεκεμβρίου 2017. 

Η ομάδα μας ευτύχησε μετά και τους τελευταίους αγώνες της κατηγορίας να έχει 4 αθλητές της στην πρώτη 20αδα της πανελλήνιας κατάταξης και οι οποίοι θα δώσουν το παρών στη μεγάλη αυτή διοργάνωση. 
Οι Φουστανάκης Στέλιος, Τσακιράκης Θοδωρής, Γρηγοριάδης Παύλος και ο 14χρονος Χατζηγεωργίου Νίκος κατάφεραν αυτή τη στιγμή να βρίσκονται στην ελίτ του συγκεκριμένου όπλου. 
Στις 17 Δεκεμβρίου ημέρα Κυριακή θα διεξαχθούν ομαδικοί αγώνες με τη συμμετοχή 1 ομάδας από κάθε χώρα. 
Η ομάδα μας θα έχει τη τιμή να εκπροσωπηθεί και στα ομαδικά με το Στέλιο Φουστανάκη που μαζί με τους Αβραμίδη Θοδωρή (Μ. Αλέξανδρος Κορδελιού),Τσώκα Αστέριο (Ο.Ξ.Ι. Φλώρινας) και Μαρκόπουλο Γιάννο (ΟΣΑ) θα προσπαθήσουν να σηκώσουν όσο γίνεται πιο ψηλά τη θέση της Ελλάδας στο Παγκόσμιο στερέωμα της Ξιφασκίας. 
Παιδιά και μόνο η συμμετοχή σας σε μια τέτοια διοργάνωση, μας γεμίζει περηφάνια!
Με τη σιγουριά ότι θα αγωνιστείτε με όλες σας τις δυνάμεις σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και με υγεία να προχωράτε πάντα μπροστά!