Στην Γόρτυνα ο κεντρικός αμυντικός Θέμης Μπαλωμένος

 

Την πρώτη της προθήκη εν όψη της νέας αγωνιστικής σεζόν, πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα τα Γόρτυνας, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της το νεαρό κεντρικό αμυντικό Μπαλωμένο Ευθύμιο (Θέμη), ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Αλμυρού.

Ο Θέμης, ο οποίος είναι 20 ετών, ήταν σε μικρότερη ηλικία μέλος της εθνικής παίδων, (φορώντας την φανέλα με το εθνόσημο, έχει αγωνιστεί 5 φορές σε φιλικά παιχνίδια),  ενώ έχει περάσει από τις ομάδες  Άγιο Δημήτριο Αθήνας, Τράχωνες και Κ20 του Πανιωνίου. 
Οι σπουδές του στο Φυσικό τμήμα, τον έφεραν στο Ηράκλειο όπου έχει αγωνιστεί με τις ομάδες των Ασιτών και του Αλμυρού. Η κατεξοχήν του θέση είναι αυτή του στόπερ, αλλά παίζει με ευχέρεια και τις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας.
Σε σχέση τώρα με τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, η Γόρτυνα βρίσκεται στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση σε πρώτη φάση, 3-4 ακόμα σημαντικών μετεγγραφών.  Οι συζητήσεις με συγκεκριμένους παίκτες είναι στην τελική ευθεία και απομένουν λεπτομέρειες για τις σχετικές ανακοινώσεις, όπως μας ενημερώνει η σελίδα του Συλλόγου.