Στους «4» του κυπέλου ΕΠΣΗ ο Ζαρός με χρυσό γκολ του Κώστα Φραγκιαδουλάκη στην παράταση…

 

Μια μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα στο Ζαρό η τοπική ομάδα με αντίπαλο το Ρωμανό.

Μια νίκη που την έστειλε στους «4» του κυπέλλου ΕΠΣΗ, χάρις σε ένα χρυσό γκολ που πέτυχε στο 110΄ της παράτασης ο Κώστας Φραγκιαδουλάκης!

Μουδιασμένα ξεκίνησαν και οι δυο ομάδες το ματς, παίζοντας αναγνωριστικό ποδόσφαιρο με το Ζαρό να χάνει σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν δυνατό σουτ του Γιαννουλάκη βρήκε το δοκάρι του Ρωμανού.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ, χάνοντας ευκαιρίες με τον Κλαπάκη και το Μεταξάκη.

Τελικά το γκολ – λύτρωση για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Φραγκιαδουλάκη, δέκα λεπτά πριν το τέλος της παράτασης.

Συγκεκριμένα ο Μεταξάκης έκανε καλοζυγισμένη σέντρα στη μεγάλη περιοχή του Λουλουδάκη. Την κεφαλιά πήρε ο Μπεζάνι, αλλά η μπάλα βρήκε ο οριζόντιο δοκάρι. Το ριμπάουντ μάζεψε ο Φραγκιαδουλάκης που με όμορφο σουτ έγραψε το 1-0 για την ομάδα του και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του…

Οι συνθέσεις:

Α. Ο. Ζαρού: Ζαχαριουδάκης, Γιαννουλάκης, Πολυμερίδης Γ., Χελά, Γενιτσαρίδης, Πολυμερίδης Χ. (101’ Αλμπαντάκης), Καραφωτιάς, Φραγκιαδουλάκης, Κλαπάκης, Παπαδόπουλος (71’ Μπεζάνι), Νταβιγλάκης (46’ Μεταξάκης).

Ρωμανός: Λιουδάκης, Τσαμπουράκης, Χουρδάκης, Κάββαλος, Τραβαγιάκης, Ρουμπάκης, Ξυλούρης, Γαμπιεράκης, Ντίνος (76’ Χαλκιαδάκης Ι.), Οικονομάκης (83’ Στεφανάκης), Φιράνι (63’ Χαλκιαδάκης Γ.).

 

pzaros1