5ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας ο Μανώλης Αυγουστάκης

 

 Δεν ήταν όμως μόνο η Δήμητρα Σφακιανάκη της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς, που εντυπωσίασε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ξιφασκίας.

Ο Μανώλης Αυγουστάκης κάνοντας ένα απίστευτο πρώτο γύρο με 5 στα 5, δεχόμενος 3 πόντους στα 5 παιχνίδια κατέλαβε την 4η θέση στο κλασμαν ανάμεσα σε 109 αθλητές!
Μπαίνει απευθείας στους 64 νικάει με 10 – 0 και περνάει στους 32. Πάλι 10-0 και μπαίνε στους 16. Εκεί αντιμετωπίζει τον Χατζάπουλο (Ο. ΞΙ.  Φλώρινας), νικώντας τον με 10-3 μπαίνει στους 8.
''Κρύος'' λόγω εύκολων αγώνων αντιμετωπίζει τον Σταματοπουλο (Α. Ο. Ξ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ) ο οποίος νικώντας τον με 10-6 του στέρησε το μετάλλιο αφήνοντας τον στην 5η θέση.

Μια θέση που δείχνει ότι και ο Αυγουστακης όπως και η Σφακιανάκη και η Πεδιαδιτάκη συγκαταλέγονται στους καλύτερους ξιφομάχους στις κατηγορίες τους στην Ελλάδα.
Και ο Κώστας Λιονάκης όμως στην πρώτη του εμφάνιση σε Πανελλήνιους αγώνες έδειξε ότι μπορεί να πάει ψηλά. Πέρασε στις πουλ με 2 νίκες και έχασε για τους 32 με 10-6 καταλαβαίνοντας την 62η θέση ανάμεσα σε 109 αθλητές..
Μέσα σε κατάσταση ευφορίας από τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου όλη η οικογένεια της Α. Λ. ΜΕΣΣΑΡΑΣ συγχαίρει τους αθλητές της και ευχαριστεί πρώτα από όλους τους γονείς των αθλητών που στάθηκαν δίπλα στους αθλητές και στον προπονητή μας και την ANEK LINES - BLEU STAR FERRIES που στις δύσκολες καιρικές συνθήκες πρόσφερε για άλλη μια φορά απλόχερα τις υπηρεσίες της στην αποστολή της ομάδας μας.