Ο Γιώργος έκανε πρόταση γάμου στη Μαρία πάνω στη μουσική σκηνή του Matala Beach Festival

 

Της έκανε πρόταση γάμου παρουσία του γνωστού Tonis Sfinos, ο οποίος όχι μόνο ήταν παρών αλλά ήταν και ο βασικός «ενορχηστρωτής» του σχεδίου που είχε στηθεί στη μουσική σκηνή του FESTIVAL ΜΑΤΑΛΑ.

 

Ο Γιώργος και η Μαρία ανέβηκαν στην σκηνή κατόπιν παρότρυνσης του Toni Sfinos για να συμμετάσχουν δήθεν σε ένα σκετσάκι.

Ωστόσο και την ώρα που ανέβαιναν και με κλειστά μικρόφωνα ο  international play-boy,Toni Sfinos, ανακοίνωνε στους παρευρισκόμενους ότι επρόκειτο ο Γιώργος να της κάνει πρόταση γάμου.

Η Μαρία δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί και με ένα χαμόγελο ευτυχίας αφού αγκάλιασε και φίλησε τον αγαπημένο της , απάντησε και στην ερώτηση του Tonis Sfinos, αν δηλαδή θα ενδώσει στην πρόταση, λέγοντας : Εννοείται ναι ..

Να σημειωθεί πάντως ότι τα Μάταλα  φέτος είχαν πολύ δόση από αγάπη και έρωτα και στην πράξη, αφού εκτός από το Γιώργο και τη Μαρία, ένα ακόμη ζευγάρι ο Δημήτρης και η Σάντυ αφού παντρεύτηκαν στο Ηράκλειο, θέλησαν να κάνουν τη φωτογράφηση του γάμου τους στα Μάταλα και συγκεκριμένα στο Φεστιβάλ.

Πηγή: neakriti.gr- Επιμέλεια : Βάλια Μπούη - Φωτογραφίες - Βίντεο : Στέλιος Χανιωτάκης

 

 

zzz1amatala1

zzzamatala