Έπεσε η αυλαία στο Matala Beach Festival 2017 τις πρώτες πρωινές ώρες…

 

Στην ιστορία ανήκει πλέον το Matala Beach Festival 2017…

 

Τις πρώτες πρωινές ώρες ο ο Ματαλιώτης Tonis Sfinos μαζί με τα κορίτσια του αφού γλέντησε με το μοναδικό δικό του τρόπο τους θεατές, είπαν το τελευταίο «καληνύχτα»!

Νωρίτερα ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης και ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ξεσήκωσαν τον κόσμο, όπως και οι άλλοι καλλιτέχνες που βρέθηκαν νωρίτερα στη σκηνή στην παραλία των Ματάλων.

Το 2011 η αρχή έγινε… Η μικρή φωτιά μετατράπηκε σε ένα διεθνές φεστιβάλ όπου τα  τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες, λάτρεις της μουσικής και των χρωμάτων.

Και φέτος, η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα ολόκληρη η ευρύτερη περιοχή να ζει σε φεστιβαλικούς ρυθμούς για μέρες και όλοι οι επισκέπτες να απολαύσουν στο έπακρο τη φιλοξενία και τη ζεστασιά των κατοίκων του Νότου.

Το διεθνές Matala Beach Festival 2017, ανήκει πλέον στο παρελθόν με τις αναμνήσεις να παραμένουν ακόμα ζωντανές! Παλιοί και νέοι γνώριμοι έδωσαν ένα ραντεβού μοναδικό στο είδος του. Το χθες συνάντησε το σήμερα και όλοι μαζί  ζήσαμε 3 μοναδικά ηλιοβασιλέματα γεμάτα μουσική και χορό.

Η καρδιά της νεολαίας, χτυπάει με αμείωτη ένταση στο νότο επτά χρόνια τώρα, ενώ η διάθεση για διασκέδαση παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι οι απανταχού φίλοι των Ματάλων γέμισαν ασφυκτικά την παραλία, αλλά και τους γύρω δρόμους για να ζήσουν μοναδικές στιγμές στο μεγαλύτερο ανοικτό Φεστιβάλ που έγινε ποτέ.

 

zzzjmatala 2

zzzjmatala 3

zzzjmatala 4

zzzjmatala 5

zzzjmatala 6

zzzjmatala 7

zzzjmatala 8

zzzjmatala 9

zzzjmatala 10

zzzjmatala 11

zzzjmatala 12

zzzjmatala 13