Εντυπωσιακές δημιουργίες στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας (Φωτογραφίες)

 

Λήξη μαθημάτων και παρουσίαση της δουλειάς των μαθητών των Τμημάτων Αγιογραφίας, Ψηφιδωτού, «Ντεκουπάζ» και γλυπτικής - χαρακτικής, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας στις Μοίρες!

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα και ύμνους από τη χορωδία της σχολής βυζαντινής μουσικής «Άγιος Τίτος», υπό τη διεύθυνση του Αιδεσιμολ. Πρεσβύτερος Νικολάου Κοκολάκη, Καθηγητή της Σχολής.

Ακολούθησαν τραγούδια και ποιήματα από παιδιά και επιμορφωτές, των τμημάτων νεανικών συνάξεων και θεατρικού παιχνιδιού και εικαστικού εργαστηρίου.

Επίσης παραδοσιακά τραγούδια από τον επιμορφωτή κ. Σάββα Κεφαλογιάννη και τους μαθητές, του τμήματος μάθησης παραδοσιακών μουσικών οργάνων.

Ήταν πραγματικά εντυπωσιακές οι ερμηνίες, όλων των χορωδιών, όλων των τμημάτων που καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που την παρακολούθησε πολυπληθές ακροατήριο, τιμήθηκε για την προσφορά του ο γιατρός κ. Χαράλαμπος Στρατιδάκης.

Οι εκπαιδευόμενοι του Τμήματος Αγιογραφίας Ψηφιδωτού, «Ντεκουπάζ» και γλυπτικής – χαρακτικής, σίγουρα με τις δημιουργίες τους έκλεψαν την παράσταση και έδειξαν δείγματα υψηλής και ποιοτικής δουλειάς που πραγματοποιείται στα Τμήματά τους.

Η έκθεση των εν λόγω τμημάτων θα λειτουργήσει από την Κυριακή 18 Ιουνίου έως την Παρασκευή 23 Ιουνίου από τις 8:00 – 2:00 μμ και από τις 5:00 – 8:00 μμ.

 

zzzepolitistiko 2

zzzepolitistiko 3

zzzepolitistiko 4

zzzepolitistiko 5

zzzepolitistiko 6

zzzepolitistiko 7

zzzepolitistiko 8

zzzepolitistiko 9

zzzepolitistiko 10

zzzepolitistiko 11

zzzepolitistiko 12

zzzepolitistiko 13

zzzepolitistiko 14

zzzepolitistiko 15

zzzepolitistiko 16

zzzepolitistiko 17

zzzepolitistiko 18