ΑΓΡΟΤΙΚΑ

23η Ιανουαρίου 2018: Οι τιμές από το δημοπρατήριο του Αγροτικού Οπωροκηπευτικού και Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου

    

Οι τιμές της 23ης Ιανουαρίου 2018 από το δημοπρατήριο του Αγροτικού Οπωροκηπευτικού και Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου:

Περισσότερα

Το χειμωνιάτικο κλάδεμα της ελιάς

 

Το κλάδεμα της ελιάς

Μια από τις βασικότερες επεμβάσεις στην διαχείριση της καλλιέργειας της ελιάς είναι το κλάδεμα. Απαιτεί καλή γνώση της φυσιολογίας του δένδρου καθώς και των μορφολογικών χαρακτηριστικών του, αποτελεί δε μια εξαιρετικά πολύπλοκη πρακτική στην οποία υπεισέρχονται πλήθος επιμέρους παράγοντες.

Περισσότερα

23η Ιανουαρίου 2018: Οι τιμές από το δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων «ΑΓΡΟΔΙΚΤΥΟ» Ιεράπετρας

ΤΙΜΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ  23/01/2018

Περισσότερα

22α Ιανουαρίου: Δημοπρασία αγροτικών προϊόντων του Δημοπρατηρίου «Αγροκτήματα Μακρυδάκη»

 

Αγροκτήματα Μακρυδάκη

Περισσότερα

22α Ιανουαρίου 2018: Τιμές από το Δημοπρατήριο Δριμισκιανάκη στις Μοίρες

 

Οι τιμές αγροτικών προϊόντων της 22ας Ιανουαρίου 2018 του Δημοπρατηρίου Δριμισκιανάκη στις Μοίρες:

Περισσότερα

Κλείνουν την Παρασκευή το δρόμο στις Μάντρες οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι

 

Στα πλαίσια των αγροτικών κινητοποιήσεων που θα πραγματοποιηθούν από 22 έως 28/01 του 2018,από Αγροτοκτηνοτροφικους Συλλόγους και Ομοσπονδίες, που συντονίζονται με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων και με βάση την απόφαση της Παγκρήτιας Σύσκεψης Αγροτικών κ Κτηνοτροφικών Συλλόγων στο Ρέθυμνο στις 18/01/2018.

Περισσότερα

21η Ιανουαρίου 2018: Οι τιμές από το δημοπρατήριο του Αγροτικού Οπωροκηπευτικού και Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου

    

Οι τιμές της 21ης Ιανουαρίου 2018 από το δημοπρατήριο του Αγροτικού Οπωροκηπευτικού και Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου:

Περισσότερα

Το ελαιόδεντρο αυτοπροστατεύεται

 

Σύμφωνα με έρευνα των Πανεπιστημίων Complutense στη Μαδρίτης και της  Γρανάδας, τα ελαιόδεντρα έχουν την ικανότητα να διαμορφώνουν την ποσότητα και την ποιότητα του φωτός που εισέρχεται στα κλαδιά και τα φύλλα της κορυφής του. Επιπλέον, έχουν τον πλήρη έλεγχο στις καθημερινές και εποχιακές διακυμάνσεις του φωτός.

Περισσότερα

20η Ιανουαρίου 2018: Οι τιμές από το δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων «ΑΓΡΟΔΙΚΤΥΟ» Ιεράπετρας

ΤΙΜΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ  20/01/2018

Περισσότερα