Συνταγή για γλυκιά μπουγάτσα Θεσσαλονίκης

 

Υλικά για 4 άτομα

για την σφολιάτα : 200gr αλεύρι δυνατό,

Περισσότερα

Χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μέλι και μουστάρδα

 

Υλικά

2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού

Περισσότερα

Πατατόπιτα με λουκάνικα

 

Υλικά

Φύλλο κουρού 1 πακέτο

Περισσότερα

Χοιρινές μπουκιές λεμονάτες

 

Υλικά

Χοιρινό μπούτι 1 κιλό κομμένο σε μπουκίτσες

Περισσότερα

Κορμός με δροσερή κρέμα λεμόνι

 

Συστατικά

Για το παντεσπάνι

50 γρ. βούτυρο

Περισσότερα

Πίτσα ρολό

 

Υλικά για τη ζύμη:

Περισσότερα

Πλιγούρι και τραχανάς: Μικροί θησαυροί της ελληνικής κουζίνας

 

Γράφει η Ειρήνη Μαυράκη, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Τα χονδροαλεσμένα δημητριακά παίρνουν ξανά μία σημαντική θέση ανάμεσα στα πιάτα της ελληνικής κουζίνας, καθώς διαπιστώνεται η μεγάλη θρεπτική αξία και τα οφέλη τους στην υγεία του ανθρώπου.

Περισσότερα