Τηγανίτες με ανθότυρο και σταφίδες

 

Υλικά για 2-4 άτομα

Περισσότερα

Τηγανίτες με κανέλα και μέλι

 

Υλικά

- ½ φλιτζάνι αλεύρι

Περισσότερα

Σπιτικό απάκι

 

Υλικά

(για τη μαρινάδα του κρέατος)

Περισσότερα

Μαρμελάδα πορτοκάλι

 

Υλικά

1½ κιλό ώριμα πορτοκάλια

Περισσότερα

Κεφτεδάκια μοσχαρίσια με κουκουνάρι και πετιμέζι

 

Υλικά

500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, κατά προτίμηση από λάπα

Περισσότερα

Κιμαδόπιτα σμυρναίικη

 

Υλικά για ταψί Νο 32

2 χωριάτικα φύλλα για πίτα - το ένα ελαφρώς μεγαλύτερο από το άλλο ή 1 πακέτο παραδοσιακά χοντρά φύλλα για πίτες

Περισσότερα

Πίτσα ρολό

 

Υλικά για τη ζύμη:

Περισσότερα

Πλιγούρι και τραχανάς: Μικροί θησαυροί της ελληνικής κουζίνας

 

Γράφει η Ειρήνη Μαυράκη, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Τα χονδροαλεσμένα δημητριακά παίρνουν ξανά μία σημαντική θέση ανάμεσα στα πιάτα της ελληνικής κουζίνας, καθώς διαπιστώνεται η μεγάλη θρεπτική αξία και τα οφέλη τους στην υγεία του ανθρώπου.

Περισσότερα

 

 

Πίσω στην κορυφή

Development & Maintenance by DoubleClick Services
© 2015 e-mesara.gr. All rights reserved.