Παγωτό φράουλα διαίτης

 

Υλικά

 

2 μπανάνες

10 φράουλες

λίγο νερό

Μία κουταλιά της σούπας σιρόπι Αγαύης ή μία κουταλιά του γλυκού ζάχαρη καρύδας (προαιρετικά, δεν είναι αναγκαία στη συνταγή μας)

 Διαδικασία

Η προετοιμασία για το παγωτό μας είναι πολύ εύκολη και δεν θα μας πάρει παραπάνω από δέκα λεπτά.

Πάρε τις μπανάνες και αφού τις ξεφλουδίσεις, κόψε τις σε φέτες και βάλε τις σε ένα μπολ στη κατάψυξη για 2-3 ώρες μέχρι να παγώσουν καλά.

Στη συνέχεια κάνε το ίδιο με τις φράουλες.

Καθάρισε τις καλά, βγάζοντας το κοτσανάκι τους, κόψε τις στα δύο τη κάθε μία και τοποθέτησε τις σε ένα ξεχωριστό μπολ στη κατάψυξη.  Άφησε τις και αυτές στη κατάψυξη για 2-3 ώρες να παγώσουν καλά (μπορείτε να προετοιμάσετε τα φρούτα από το βράδυ και να φτιάξετε το παγωτό το πρωί.) 

Πηγή: eisaimonadiki.gr