Ψαρονέφρι με γλυκιά πάπρικα και γραβιέρα

 

Υλικά

4 μέτρια ψαρονέφρια

250γρ γραβιέρα

 

1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά

150ml ελαιόλαδο

Αλάτι/Πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίστε τα ψαρονέφρια από ίνες και νεύρα. Με ένα κοφτερό μαχαίρι, τρυπήστε τα προσεκτικά.

Αλατοπιπερώστε καλά τα φιλέτα και πασπαλίστε τα με πάπρικα μέσα-έξω.

Κόψτε την γραβιέρα σε λεπτά μπαστουνάκια και γεμίστε με αυτά τα φιλέτα, προσέχοντας να μη «σπάσουν».

Λαδώστε καλά το κρέας και ψήστε το στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει απ' όλες τις πλευρές.

Tip: Αν τα φιλέτα ανοίξουν, μπορείτε να κλείσετε τις άκρες τους με μερικές οδοντογλυφίδες.

Πηγή: missbloom.gr