Ρολό μοσχαράκι

 

ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε φιλέτο χοντρό


- 100 γρ. πιπεριά ψιλοκομμένη
- 100γρ. καρότα ψιλοκομμένα
- 100 γρ. μανιτάρια
- 100 γρ. σκληρό τυρί τριμμένο
- 1 λεμόνι (χυμός)
- Μαϊντανός
- 2 κουταλιές μουστάρδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε όλα τα λαχανικά μαζί σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο έως ότου μαλακώσουν.

Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τη μουστάρδα.

Έπειτα ανοίγουμε τη φέτα του κρέατος και τα γεμίζουμε με τα σοταρισμένα λαχανικά, πασπαλίζουμε με το τυρί και ρολάρουμε το μοσχαράκι (το δένουμε με σπάγκο).

Το τοποθετούμε σε ένα ταψί με 3-4 ποτήρια νερό και ένα λεμόνι στυμμένο.

Το σιγοψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 1 ώρα περίπου.

Αφού ψηθεί το κόβουμε λεπτές φέτες και το σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές, πουρέ ή ρύζι.

Πηγή: mothersblog.gr