Ευχαριστήριο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρχανών για τα επιμορφωτικά σεμινάρια...

 

Ολοκληρώθηκε, με χαμόγελα επιτυχίας και ικανοποίησης, ένα αλλιώτικο εκπαιδευτικό ταξίδι γνώσης και  αναστοχασμού, «Από τη μοναχικότητα του “Εγώ” στον γονιμοποιό κύκλο του “Εμείς” στη σχολική μονάδα»!

 

Συνοδοιπόροι σ’ αυτό το ομαδικό ταξίδι -μία ημερίδα και τρία απογευματινά σεμινάρια- οι Σχολικές Σύμβουλοι της 5ης και 9ης   Περιφέρειας κ. Στέλα Κουτσουράκη και κ. Ανδρονίκη Σπαθάρακη, ο Σχ. Σύμβουλος κ. Αντώνης Μπερκούτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος – Εντεταλμένος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κώτσογλου Κυριάκος, οι Δ/ντές του 1ου και 2ου Δημ. Σχ. Αρχανών κ. Χάρης Καπετανάκης και κ. Κώστας Παραδεισανός και οι εκπαιδευτικοί των   Σχολείων.

Οι Δ/ντές και οι Εκπαιδευτικοί νιώθουμε ευτυχείς που συμπορευθήκαμε με τις δημιουργικά ανήσυχες Σχολικές Συμβούλους Στέλα και Ανδρονίκη, καθώς και με τον ακούραστο μαχητή της προσφοράς  εισηγητή Κυριάκο!

Οι πρωτοβουλίες, η συνεργασία και ο πλούτος ιδεών συνδιαμόρφωσαν και εμπλούτισαν τις εμπειρίες μας, αγγίζοντας εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά το τέλειο!

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τους Αντιπεριφερειάρχες Ηρακλείου κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη και Χανίων κ. Βουλγαράκη Απόστολο, για την υποστήριξη της διοργάνωσης των σεμιναρίων.

Θερμές ευχαριστίες στις Σχολικές Συμβούλους κ. Στέλα Κουτσουράκη και κ. Ανδρονίκη Σπαθαράκη και τον Σχολικό Σύμβουλο κ. Αντώνη Μπερκούτη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κρήτης κ. Κυριάκο Κώτσογλου, καθώς και τους συναδέλφους μας Εκπαιδευτικούς του 1ου και 2ου Δημ. Σχ. Αρχανών, γι αυτό το πολύτιμο και ομαδικό εκπαιδευτικό ταξίδι γνώσης και αναστοχασμού, από τη μοναχικότητα του “Εγώ” στον γονιμοποιό κύκλο του “Εμείς”!

Άξιζε να υπάρξουμε για να συναντηθούμε!

 

«Ασπρόμαυρο 'ναι το "Εγώ"

κι ας τ΄ αφήσουμ' όξω
κι όλοι "Εμείς" να γίνουμε

ένα ουράνιο τόξο!!!»

Οι Δ/ντές του 1ου και 2ου Δημ. Σχ. Αρχανών

 

 

Χάρης Καπετανάκης                              Κώστας Παραδεισανός