ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Όλα τα ονόματα όσων εκλέγονται στις εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος»

 

Γνωστοποιήθηκαν πριν λίγο τα ονόματα όλων όσων εκλέγονται στις χθεσινές εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Δ. Θεοτοκόπουλος», που είναι:

Περισσότερα

Πέμπτη ή Παρασκευή η μισθοδοσία των αναπληρωτών…

 

Ενημέρωση για έναντι Μαΐου από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αναπληρωτών Δασκάλων:

Περισσότερα

Ευχαριστήρια επιστολή των υποψηφίων της Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών Μεσαράς

 

Οι Υποψήφιοι της "Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών Μεσαράς – Ενωτικό Ψηφοδέλτιο", θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, αναπληρωτές και μόνιμους, που μας εμπιστεύθηκαν για ακόμα μία φορά

Περισσότερα

Αποτελέσματα εκλογών του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Ν. Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης»

 

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία σήμερα 23 Μαΐου οι εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση του Κλάδου στη Δ.Ο.Ε. 

Περισσότερα

Μεγάλη νίκη της ΕΚΕ στις εκλογές του Συλλόγου «Δ. Θεοτοκόπουλος»

 

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π. Ε. στις εκλογές του Συλλόγου «Δ. Θεοτοκόπουλος» και κατάφερε να πάρει την πρωτιά για 3η συνεχή εκλογική αναμέτρηση.

Περισσότερα

Σαρωτική νίκη της ΕΚΕ στις εκλογές του Συλλόγου Φαιστός

 

Μεγάλη νίκη πέτυχε στις εκλογές για την ανάδειξη Δ. Σ., Ελεγκτικής και Αντιπροσώπων στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π. Ε. «Φαιστός» η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π. Ε. παίρνοντας 7 από τις 7 έδρες στο Δ. Σ., 3 από τους 3 στην Ελεγκτική και 2 από τους 2  Αντιπροσώπους για τη ΔΟΕ.

Περισσότερα

Ανατροπή με εκλογή αναπληρωτών στις εκλογές του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού Κρήτης

 

Έγιναν χθες στην αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου,  εκλογές για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου και εκπροσώπων για την Ομοσπονδία στο Σύλλογο Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού Κρήτης.

Περισσότερα

Εκλογές σήμερα για τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Νομό Ηρακλείου

 

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Ηρακλείου για την ανάδειξη νέων Διοικητικών Συμβουλίων και αντιπροσώπων στη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Περισσότερα

Οι αντιρρήσεις και οι επισημάνσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Δ/ντών σχολικών μονάδων στο νέο νομοσχέδιο

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε., με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή του σχεδίου νόμου  για την επιλογή Διευθυντών σχολικών μονάδων, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος,  έχει να επισημάνει τα εξής:

Περισσότερα

Μάιος 1930: Το Δημοτικό Σχολείο γίνεται εξατάξιο, αυτοτελές και υποχρεωτικό

 

21 Μαΐου 1930: Ο υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης Βενιζέλου,  Γεώργιος Παπανδρέου, υλοποιεί την εκπαιδευτική του μεταρρύθμιση, η οποία στηρίζεται στην αναμόρφωση του δημοτικού σχολείου ως εξατάξιου, αυτοτελούς και υποχρεωτικού.

Περισσότερα