120.000 ευρώ για την αποκατάσταση και ανάδειξη παλαιών βρυσών, την κατασκευή λιθοδομών και ασφαλτοστρώσεις στην Τ. Κ. Κεραμέ

 

Μια ακόμα χρηματοδότηση ύψους 80.000 ευρώ ενέκρινε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης για τον Δήμο Αγίου Βασιλείου και συγκεκριμένα για την Τοπική Κοινότητα Κέραμε.

 

Το έργο με συνολικό προϋπολογισμό 120.000 ευρώ (40.000 ευρώ από πόρους Δήμου) αφορά την αποκατάσταση και ανάδειξη παλαιών βρυσών, την κατασκευή λιθοδομών και ασφαλτοστρώσεις εντός των οικισμών. 

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης ευχαρίστησε - για άλλη μία φορά- τον Περιφερειάρχη για την αμέριστη στήριξη στα αιτήματα του Δήμου μας και τις ουσιαστικές παρεμβάσεις .

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο κ Αρναουτάκης έχει κατ’ επανάληψη αποδείξει –παρά το εύρος και την πληθώρα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σε επίπεδο Κρήτης- το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τον τόπο μας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίλυση σοβαρών θεμάτων.

Επίσης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Μανώλη Χνάρη και τον συντοπίτη Περιφερειακό Σύμβουλο Νίκο Κακογιαννάκη για την αποτελεσματική και ταχεία ανταπόκρισή τους στο αίτημα μας .