Βροχερό Σάββατο…

 

Βροχερό το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteokrites.gr!

 

Βροχές αναμένεται να πέσουν σε όλη την Κρήτη, με νότιους - νοτιοδυτικούς ανέμους, ενώ την Κυριακή οι άνεμοι γίνονται βοριάδες και οι βροχές θα σταματήσουν.

Αναλυτικά:

Σάββατο  πρωί

 zzzxkairos 2

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα νότια τοπικά θα έχουν και εντάσεις. Στα βορειοανατολικά θα είναι πιο παροδικού χαρακτήρα. Οι άνεμοι τοπικά θα αγγίζουν τα 9b!

Σάββατο  μεσημέρι

zzzxkairos 3 

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα και πάλι στα νοτιοδυτικά τοπικά θα έχουν εντάσεις, ενώ στα ανατολικά θα είναι πιο λίγα και παροδικού χαρακτήρα.

Σάββατο βράδυ

 zzzxkairos 4

Αυξημένες νεφώσεις, με διάσπαρτα φαινόμενα. Πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι που πολύ τοπικά στα νότια θα αγγίζουν και τα 7 μποφόρ, προς το ξημέρωμα θα στραφούν σε ΒΔ.

Κυριακή

zzzxkairos 5 

Αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τοπικά στα βόρεια θα έχουν και εντάσεις. Στα νότια θα είναι πιο λίγα και παροδικού χαρακτήρα.

Δευτέρα

 zzzxkairos 6

Νεφώσεις που πρόσκαιρα τοπικά θα είναι πιο πυκνές. Οι ΒΔ άνεμοι που αρχικά στα ανατολικά τμήματα θα αγγίζουν τα 6-7 μποφόρ, σταδιακά θα εξασθενήσουν.,