Μεγάλη διάκριση για το Eleonas Country Village στο Ζαρό! Πρώτο στην κατηγορία του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά…

 

Μεγάλη διάκριση για δύο ξενοδοχεία στην Κρήτη, καθώς ψηφίστηκαν ως τα καλύτερα στις κατηγορίες τους, σε έναν από τους μεγαλύτερους τουριστικούς ιστότοπους, αυτόν της Trivago.

 

Ανάμεσά τους το Eleonas Country Village στον Ζαρό, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παίρνει την πρώτη θέση στην κατηγορία του.

Ειδικότερα, για δεύτερη συνεχή χρονιά οι ειδικοί αξιολόγησαν τα δεδομένα και τις βαθμολογίες και παρουσίασαν τους  καλύτερους στην ελληνική φιλοξενία.

Ο Johannes Thomas, Διευθύνων Σύμβουλος της trivago N.V, σχολίασε: «Όντας μια ανεξάρτητη πηγή πληροφοριών για το ξενοδοχείο, συγκεντρώνουμε και αναλύουμε πάνω από 175 εκατομμύρια κριτικές ξενοδοχείων. ‘Έτσι, είμαστε σε θέση να μπορούμε να προσδιορίσουμε τα καταλύματα εκείνα τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες τους μια εξαιρετική εμπειρία. «Πρόσθεσε:» Τα trivago Awards μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε και να τιμήσουμε τους σκληρά εργαζόμενους  ιδιοκτήτες ξενοδοχείων που βρίσκονται πίσω από αυτά τα υποδειγματικά καταλύματα. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να τους ανταμείψουμε για άλλη μια φορά φέτος.»

Αυτές είναι οι έξι κατηγορίες στις οποίες βραβεύτηκαν με τα trivago Αwards 2018 οι Έλληνες ξενοδόχοι

Κατηγορία 5 αστέρων

Κατηγορία 4 αστέρων

Κατηγορία 3 αστέρων

Κατηγορία Eναλλακτικό Kατάλυμα

Κατηγορία Best Value for Money

Καλύτερο ξενοδοχείο προτιμώμενης αλυσίδας στην Ελλάδα

Μεγάλη διάκριση για το Eleonas Country Village στον Ζαρό

xweleonas panorama 1a 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, νικητής στην κατηγορία 3 αστέρων είναι το Eleonas Country Village, στον Ζαρό.

Απλωμένο σε μια κατάφυτη πλαγιά, με αιωνόβιες ελιές και θεόρατες χαρουπιές, ο Ελαιώνας μοιάζει με ένα μικρό χωριό κρυμμένο μέσα στην πλούσια Κρητική φύση, δίπλα στο ξακουστό χωριό Ζαρός. Ο Ελαιώνας είναι η αληθινή όαση για τον επισκέπτη που επιθυμεί να ζήσει στην καρδιά της φύσης.

Μετά την παραλαβή του βραβείου trivago Award 2018, o ιδιοκτήτης Μανώλης Σαριδάκης, δήλωσε: «Για 2η συνεχή χρονιά η Trivago μας απονέμει το πολύτιμο βραβείο του καλύτερου ξενοδοχείου 3 αστέρων στην Ελλάδα. Μας τίμησαν πάλι οι επισκέπτες μας, όχι μόνο με την παρουσία τους, αλλά και με τις κριτικές, τις αναμνήσεις τους από τις διακοπές τους στον Eleonas Country Village και η Trivago συγκέντρωσε όλες αυτές τις εντυπώσεις και μας βραβεύει στον κορυφαίο της θεσμό. Εμείς, η οικογένεια του Ελαιώνα, σας ευχαριστούμε όλους και υποσχόμαστε και την επόμενη χρονιά να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Εκτός από το Eleonas Country Village, στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται το ξενοδοχείο Anastazia στη Σταλίδα και το Bellagio Luxury Boutique στο Ρέθυμνο.

Πηγές: hania.news και parakritika.gr

 

xweleonas panorama 1