Στην έκθεση Expo Marathon 2017 ο Σύλλογος ΑμεΑ Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

 

Ενημέρωση από το Σύλλογο ΑμεΑ  Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»:

 

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε στην έκθεση Expo Marathon 2017, που διεξαχθεί 9-11 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do Π. Φαλήρου, στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης μαζί με άλλες διοργανώσεις που λαμβάνουν μέρος στο νησί μας, κατά τη διάρκεια του χρόνου. 
Σκοπός της συμμετοχής μας σε αυτή την έκθεση ήταν η προβολή του 2ου Mellon run στους επισκέπτες αλλά και τους αθλητές που βρέθηκαν στην έκθεση. 
Ο σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε από τα μέλη του και Παραολυμπιονίκες: Σε Τζον Φερνάντες και Θανάση Τσιβίλη, καθώς και από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Γιάννη Κουκουλάκη, οι οποίοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και έχοντας λάβει αρκετές προθέσεις συμμετοχής. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την περιφέρεια Κρήτης για την φιλοξενία της και τον Παραολυμπιονίκη Λουκά Πρωτονοτάριο μαζί με τον προπονητή του Γιώργο Τοπτσή, οι οποίοι επισκέφτηκαν το περίπτερο και στήριξαν το σύλλογό μας. 
Τέλος, θυμίζουμε ότι ο αγώνας δρόμου Mellon Run θα διεξαχθεί τη Κυριακή 20 Μαΐου 2018. Σας περιμένουμε για μια αξέχαστη εμπειρία!

 

ydamea 2

ydamea 3

ydamea 4