Διακοπές ρεύματος στη Μεσαρά τη νέα εβδομάδα

 

Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου

 

9:00 π.μ. – 1:00 μ.μ.: Στο Τυμπάκι στην περιοχή του αεροδρομίου Τυμπακίου και της επιχείρησης Κατσικαλάκη

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου

8:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.: Στο Δ.Γόρτυνας στο χωριό Αγ.Βαρβάρα στις περιοχές του κέντρου του χωριού, στις καφετέριες, της διακλάδωσης προς Γέργερη, στην περιοχή πιο πάνω από το κέντρο Υγείας και στην περιοχή του Δημοτικού σχολείου, των σφαγείων, της διακλάδωσης προς το χωριό Πρινιάς του θερμοκηπίου Ζαχαριουδάκη και των κεραιών κινητής Panafon

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου

8:00 π.μ. – 10:00 π.μ.: Στο Δ. Γόρτυνας, στα χωριά Αγ.Θωμάς, Μεγ.Βρύση, Πηρουνιανά, Πρεβελιανά, Αρδάκτια, Δούλι, Γέννα, Κόλενα, Λαράνι καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών

8:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.: Στο Δ. Γόρτυνας, στο χωριό Αγ. Βαρβάρα, στην είσοδο του χωριού από το Ηράκλειο ,στο χωριό Πρινιάς και στις περιοχές των αρδετυτικών Καμνάκη στην είσοδο της Αγ.Βαρβάρας, των φωτοβολταϊκών πάρκων Παπαδάκη και Σταυρουλάκη πλησίον του αποστακτηρίου, της βιοτεχνίας Σηφάκη στη διακλάδωση προς τον Αγ. Θωμά, του οινοποιείου της ΕΓΣΗ και στις περιοχές των αρδευτικών Γουμενακη,Ποδηματά, Βλατάκη, Μανδαλενάκη και γεωτρήσεων Αυγενικής στο δρόμο πορς το οινοποιείο Παλλιανής.

12:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.: Στο χωριό Απομαρμάς του Γόρτυνας.

12:00 μ.μ. – 3:00 μ.μ.: Στο Δ.Γόρτυνας στο χωριό Μεγ. Βρύση, στην περιοχή του ελαιουργείου Μπαντουβά.

1:00 μ.μ. – 3:00 μ.μ.: Στο χωριό Πρεβελιανά του Δ.Γόρτυνας στην είσοδο του χωριού από τον Αγ. Θωμά, στην περιοχή της οικίας Σεβαστάκη Εμμ.

1:30 μ.μ. – 3:00 μ.μ.: Στο Δ.Γόρτυνας στο χωριό Αγ. Βαρβάρα στις περιοχές του κέντρου του χωριού, στις καφετέριες, της διακλάδωσης προς Γέργερη, στην περιοχή πιο πάνω από το κέντρο Υγείας και στην περιοχή του Δημοτικού σχολείου, των σφαγείων, της διακλάδωσης προς το χωριό Πρινιάς του θερμοκηπίου Ζαχαριουδάκη και των κεραιών κινητής Panafon.Επίισης στα χωριά Αγ. Θωμάς, Μεγ. Βρύση, Πηρουνιανά, Πρεβελιανά, Αρδάκτια, Δούλι, Γέννα, Κόλενα, Λαράνι καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.