Μεγάλη συναυλία στη Γαλιά στη μνήμη της Βιργινίας Μανασάκη

 

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση ετοιμάζει το Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας στη Γαλιά, όπως σας είχε ενημερώσει το “e-mesara.gr” από τον περασμένο Ιούνιο!.

 Συγκεκριμένα υπό τη διδασκαλία και Διεύθυνση Ορχήστρας και Χορωδίας του επίσης Γαλιανού Κωνσταντίνου Χ. Σταυρουλάκη θα δοθεί μια μεγάλη συναυλία στη μνήμη της Γαλιανής Αντιπεριφερειάρχη Βιργινίας Μανασάκη.

Τα τραγούδια θα ερμηνεύσει 75μελής μικτή χορωδία με 14μελής ορχήστρα…

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Αυγούστου 2017!

Και όπως δηλώνει ο κ. Σταυρουλάκης:

Τα μουσικά σύνολα του Πολιτιστικού Κέντρου της Ι. Μητροπόλεως που θα συμμετάσχουν στην ως άνω Συναυλία θα είναι τα εξής:
Α) «ΚΕΝΤΡΩΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕΛΩΔΟΙ»,
Β) «ΚΡΗΤΕΣ ΡΙΖΙΤΕΣ», 
Γ) «ΝΤΕΛΙΝΕΣ ΑΟΙΔΟΙ», 
Δ) «ΚΕΝΤΡΩΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕΛΩΔΟΙ, εν Αθήναις», υπό τη διεύθυνσή μου.

Η αείμνηστη Βιργινία Μανασάκη, η οποία προσέφερε τόσα πολλά υπέρ της Μεγαλονήσου, κοντά στον αγαπητό μας κ. Σταύρο Αρναουτάκη, Περιφερειάρχη Κρήτης, ετίμησε με την όλη προσφορά της τη γεννέτειρά της Γαλιά και όλη τη Μεσαρά.
Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή τη μεγάλη παραδοσιακή Συναυλία, θέλοντας να την τιμήσουμε και αυτό να αποτελέσει ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπό της.
Η Βιργινία ήταν άνθρωπος σεμνότητας και πρέπει με την ίδια σεμνότητα που τη διέκρινε να εκδηλώσουμε και εμείς, με τον δικό μας τρόπο, την αγάπη μας προς το πρόσωπό της, με τη Συναυλία μας αυτή.
Για τους παραπάνω λόγους, παρακαλώ θερμά τους συντοπίτες μας, να τιμήσουν όλοι με την παρουσία τους τη βραδυά αυτή για την αγαπημένη μας Βιργινία.
Επειδή η εν λόγω Συναυλία πραγματοποιείται για τη μνήμη της Βιργινίας μας, δεν χωρούν μέσα και έξω από τους χώρους της πραγματοποίησής της σουβλάκια, πάγκοι με ποτά και άλλα είδη πανηγυριού, ως μη συνάδοντα με το γεγονός.
Από πλευράς μας θα λάβουμε τα μέτρα που προβλέπει η σχετική νομοθεσία, παρακαλούμε όμως και πάλι σχετικώς τους πάντες ώστε να μη μετατραπεί η Συναυλία αυτή σε εμποροπανήγυρη, από σεβασμό και μόνο προς το πρόσωπο της Βιργινίας Μανασάκη και προς την αγαπητή οικογένειά της.
Χρέος μου για τον άνθρωπο που αγαπούσα πολύ...

 

oegalia1 2

oegalia1 3

oegalia1 4

oegalia1 5

oegalia1 6