Χρυσός ο γίγαντας στη σφαίρα στο Ντουμπάι…

 

Κάνοντας το καλύτερο δυνατόν ξεκίνημα, πριν από λίγο στο Ντουμπάι ο Μεσαρίτης γίγαντας Μανώλης Στεφανουδάκης πήρε το πρώτο χρυσό στην πρώτη διοργάνωσε που έλαβε μέρος μετά τους Παραολυμπιακούς του Ρίο.

Συγκριμένα αγωνίστηκε στη σφαίρα και με βολή 8,16 m πήρε την πρώτη θέση.

Δεύτερος αναδείχθηκε ο Astanov, Elvin από το Αζαρμαϊτζάν με 7,68 m και τρίτος ο Nacin, Stanislav από την Τσεχία με 6,54 m!

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης έχει ρεκόρ 8,59 m στη σφαίρα και οι βολές του ήταν: 7,33  7,47  8,16  7,97  7,97 και 7,63

Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο είχε δηλώσει  πριν φύγει για το Ντουμπάι:

Ευχαριστώ πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα συνεισφέρουν τα μέγιστα καθημερινά. Τα μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά. Ευχαριστώ, τα μέλη του μεγάλου μου χορηγού ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι στο πλευρό μου. Ευχαριστώ τα μέλη των εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ που για τρίτη χρόνια επιλέγουν να με στηρίξουν, τις εταιρείες INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., εταιρείες που θέλησαν για δεύτερη φορά να είναι δίπλα μου, μα και τους δύο νέους υποστηρικτές μου, τους ανθρώπους των ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που αποφάσισαν φέτος να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες μου στο δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού