ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

170.000 ευρώ, στο Δήμο Γόρτυνας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας

 

Ενημέρωση από το Υπουργείο Εσωτερικών είχε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης για την επιχορήγηση ύψους 170.000 ευρώ στο Δήμο Γόρτυνας αποκλειστικά για τη χρηματοδότηση των αναγκαίων εργασιών για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας.

Περισσότερα

Έντονη αντίδραση από το Λύκειο Αγίας Βαρβάρας για το δρόμο: Οι μαθητές μας θα κάνουν καθημερινά 58 χλμ περισσότερα…

 

Την έντονη αντίδραση του Λύκειο Αγίας Βαρβάρας έφεραν η σχεδιαζόμενη διακοπή της κυκλοφορίας στο δρόμο Γέργερη – Αγία Βαρβάρα και οι προτεινόμενες ρυθμίσεις …

Περισσότερα

Εθελοντική καθαριότητα στο Πολυδύναμο Τυμπακίου…

 

Έπιασε τόπο το χθεσινό μας δημοσίευμα για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατή στον αύλειο χώρο του Πολυδύναμου Τυμπακίου!

Περισσότερα

Και ο Σύλλογος Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων του Δήμου Φαιστού θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο της Πέμπτης

 

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων του Δήμου Φαιστού  θα  συμμετέχει στο συλλαλητήριο των εργατικών σωματείων της 21 Σεπτέμβρη, στις 6 μμ στην πλατεία Κορνάρου στο Ηρακλειο, ημέρα ομιλίας του πρωθυπουργού στην «αναπτυξιακή» φιέστα της κυβέρνησης, στο Ηράκλειο.

Περισσότερα

Αποκλειστικό: Λιμενική Πύλη του Νότου στο Τυμπάκι σύμφωνα με το νέο Χωροταξικό εξαγγέλλει ο κ. Σταθάκης

 

Υπογράφει σήμερα ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, το νέο Περιφερειακό Χωροταξικό Πλαίσιο της Περιφέρειας Κρήτης, που περιλαμβάνει σημαντικές στρατηγικές επιλογές για την περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού!

Περισσότερα

3.540 έλεγχοι σε οχήματα 2.071 παραβάσεις κατά το διάστημα 14 έως 17 Σεπτεμβρίου

 

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την ασφαλή μετακίνηση οχημάτων και πολιτών, πραγματοποιήθηκαν κατά το διάστημα από 14 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017 τροχονομικοί έλεγχοι στην περιφέρεια της Κρήτης. Σκοπός των ελέγχων είναι η αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας των πολιτών.

Περισσότερα

Τελευταία ημέρα του καύσωνα η σημερινή…

 

Ολοκληρώνει την παρουσία του σήμερα ο Σεπτεμβριανός καύσωνα που έδωσε υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Περισσότερα