ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Σταύρος και η Μαρία δώρισαν χρήματα στο Ειδικό Σχολείο της Πόμπιας, αντί για μπομπονιέρες στη βάπτιση του παιδιού του

 

Φαίνεται ότι γίνεται πλέον θεσμός στη Μεσαρά, χρήματα που διατίθενται για μπομπονιέρες για γάμους ή βαφτίσεις, να προσφέρονται σε υπηρεσίες που επιτελούν και κοινωνικό έργο.

Περισσότερα

27 Απριλίου 1941: Τα Γερμανικά στρατεύματα εισέρχονται στην Αθήνα…

 

Οι Γερμανοί μπήκαν στην Αθήνα στις 27 Απριλίου 1941 (την Κυριακή του Θωμά)…

Περισσότερα

Εργασίες ανάπλασης στην Παναγία την Αλμυρή

 

Ενημέρωση από το Δήμο Γόρτυνας:

Περισσότερα

Στις 6 Μαΐου οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στο Μαγαρικάρι

 

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαιστού, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Τοπικής Κοινότητας Μαγαρικαρίου, σας προσκαλούν την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 στις εκδηλώσεις μνήμης πεσόντων και ολοκαυτώματος Μαγαρικαρίου,  από  τα στρατεύματα κατοχής το Μάη του 1944.  

Περισσότερα

Αστυνομική επιχείρηση από το πρωί σε όλη τη Μεσαρά με μεγάλα ευρήματα και συλλήψεις

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί Αστυνομική επιχείρηση σε όλη τη Μεσαρά, τόσο στην Ανατολική, όσο και στη Δυτική, στην οποία λαμβάνουν μέρος τα δυο Αστυνομικά Τμήματα της περιοχής (Φαιστού και Αστερουσίων,) και αρκετοί Αστυνομικοί από το Ηράκλειο.

Περισσότερα

Και η Ματούλα Ζαμάνη στο Matala Beach Festival

 

Στα Μάταλα της Κρήτης και στο φανταστικό τεταρτημόριο της μνήμης του πόθου και της θάλασσας, η Mατούλα Ζαμάνη,η πέρδικα των Τρικάλων, έρχεται από τους αμοργιανούς βράχους με καινούργια τραγούδια στο χρώμα του ουρανού και συννεφιασμένες κυριακές στο πλάι των βουνών

Περισσότερα

Διεθνές πρωτάθλημα BEACH JU JITSU στην Αγία Γαλήνη…

 

Υπό την Αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ju-Jitsu International Federation (JJIF) κ με την στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΦΕΟΖΖ) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα BEACH JU JITSU GAMES 2018, απέκτησε διεθνή χαρακτήρα. 

Περισσότερα

Σεισμική δόνηση στον κόλπο της Μεσαράς κοντά στο Βαθύ…

 

Σεισμός μικρής έντασης και συγκεκριμένα εντάσεως 2.2 R σημειώθηκε στις 03:51 π.μ. τη νύχτα σε απόσταση 15 χλμ Νότια - Νοτιοδυτικά του Τυμπακίου!

Περισσότερα