Η Γαλιά τίμησε τη μνήμη του Δασκάλου Κώστα Αγριμάνη (Φωτογραφίες)

1797

Με μια σεμνή τελετή χθες βράδυ, λίγο πριν την έναρξη τςη σχολικής γιορτής το Δημοτικό Σχολείο της Γαλιάς τίμησε τη μνήμη του αείμνηστου Διευθυντή του Κώστα Αγριμάνη.

Ως γνωστόν ο Κώστας έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες προδομένος από τη καρδιά του, ενώ ήταν Δ/ντής στο παραπάνω σχολείο.

Χθες το βράδυ η νέα Διευθύντρια του σχολείου κ. Ευγενία Διαμαντή παρέδωσε τιμητική πλακέτα στη σύζυγό του κ. Ζαχαρένια Αγριμάνη, τιμώντας έτσι τη μνήμη του.

Η κ. Αγριμάνη μίλησε για το έργο του συζύγου της στο λιγοστό διάστημα της παρουσίας του στο Σχολείο και τις ενέργειες που έκανε να το αναμορφώσει, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο πρόβλημα τςη σχολικής στέγης που αντιμετωπίζει το σχολείο.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μανούσος Πουλινάκης, η κ. Ταξιαρχούλα Μανουλίδου που διάβασε χαιρετισμό του Γραμματέα της Ν. Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη, η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του Δήμου Φαιστού κ. Γενοβέφα Χουστουλάκη, η Πρέσβειρα του «Διαζώματος» κ. Ρένα Τυλλιανάκη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Ορφανουδάκης, εκπρόσωπος των Εκπαιδευτικών Π. Ε. κ.α

Ακολούθως οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης παρουσίασαν το θεατρικό «Ο ζωντανός υπολογιστής» και χειροκροτήθηκαν από τους θεατές.

Στη συνέχεια οι μαθητές της Γ΄ τάξης, αλλά και άλλοι μαθητές του σχολείου με την επιμέλεια της Δασκάλας Φυσικής Αωγής χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς απ΄ όλη την Ελλάδα…

Επίσης παρουσιάστηκε βίντεο από την επίσκεψη της ΣΤ΄ τάξης του Σχολείου στην Αθήνα, ενώ η βραδιά έκλεισε με αποχαιρετισμό και απονομή αναμνηστικών στους μαθητές που φέτος αποφοιτούν από το σχολείο από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και από το Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου.

Στο τέλος προσφέρθηκε πλούσιο κέρασμα σε όλο τον κόσμο…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ